1. chezm's Avatar
    anyone else have the issue since updating to N? I dont get the little green box bottom right to post, i do get it for creating a thread. Im doing this from my PC, kinda annoyed. I uninstalled the app, reinstalled and also installed the AC forum app...nothing works. Only happened after i updated to N. Was searching threads but couldnt find similar question, didnt want to create a new thread but its driving me nuts.
    08-29-2016 03:03 PM
  2. GSDer's Avatar
    Android Central
    https://forums.androidcentral.com/e?...token=2557nVy9
    This is what I'm using, and I'm on the 7.0 release build. Haven't had a problem posting comments to articles, but I don't use that app to post to the forums - I use Tapatalk
    https://forums.androidcentral.com/e?...token=4eOqEftb
    08-29-2016 06:20 PM
  3. GSDer's Avatar
    Just for the heck of it I fired up the AC app and am using it to post to this thread - seems to be working ok.
    08-29-2016 06:23 PM
  4. GSDer's Avatar
    anyone else have the issue since updating to N? I dont get the little green box bottom right to post.
    BTW, I don't see a little green box, but when I tap on a post that I want to reply to I do get this - YMMV.
    Attached Images
    08-29-2016 06:29 PM
  5. chezm's Avatar
    BTW, I don't see a little green box, but when I tap on a post that I want to reply to I do get this - YMMV.
    Ohhhh thank you!! I feel so embarrassed, I got so used to looking for that green box and didn't even try touching on the post...duh!! Thanks a lot.

    I was really confused because the WPC Android app still had to box on bottom right. Meh.
    08-29-2016 09:01 PM
  6. James Falconer's Avatar
    Glad this is sorted for ya. Feel free to reach out to me direct if you have any problems or concerns!
    09-02-2016 09:44 AM
  7. NightFire's Avatar
    I discovered this work around by accident, but my replies don't seem to be showing up--or even being listed as a participated thread. I wonder if this will even register.
    09-05-2016 10:46 AM
  8. NightFire's Avatar
    Weird, so this did...but my two comments in the Motorola section of the forums have not.
    09-05-2016 10:48 AM
  9. James Falconer's Avatar
    @NightFire - yep, looks like your posts showed up just fine Let me know if you run into any snags in the Motorola section. Which forum in particular are you trying to post to?
    09-06-2016 09:42 AM

Similar Threads

  1. Scrolling in Youtube App Causes It to Crash
    By huntnyc in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 3
    Last Post: 08-30-2016, 03:53 PM
  2. What are recommended security apps for android
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-29-2016, 02:53 PM
  3. Why can't I hear phone calls on my Bluetooth headset vibe P1?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-29-2016, 02:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD