After A Factory Reset some things don't work anymore? Could I still have malware on my phone?

maddie1124

New member
Mar 4, 2016
4
0
0
Visit site
Last week I was sitting watching tv with my phone beside me on the table....all of a sudden it took a picture. While I was telling my husband about it,it did it again. So I was telling my brother about it and he said to factory wipe it that it could be malware. I did that.. (never again) it took me hours and hours to get everything back to the way I had it customized but now I can no longer set a custom tone for different contacts. I go in and add it but it just plays the default one all the time. Anyone have any ideas of what could be going on or what I am doing wrong? I did have them all customized before the wipe. TIA
 

jexx

Well-known member
Nov 28, 2013
335
0
0
Visit site
Have you been able to contact your provider or Samsung Tech Support to see if they can help? Sounds very bizarre and I don't have an answer for you myself. Good luck....
 

maddie1124

New member
Mar 4, 2016
4
0
0
Visit site
Finally!!!!!!!!!!!!!!! I figured it out! Two things happened when I did the factory wipe, somehow my ringtones and notifications got removed from the device storage, so after moving them back where they belonged and it still would only work for a few times and then revert back, I found out that they have updated the message app and you have to go in there -click Customize- then tones!
I spent almost 4 days figuring this out! Since it worked fine when I got the phone, I couldn't let it go. lol My Blackberry was sooo much easier!!!
So if anyone else has this problem...this is what worked for me. I searched and searched for the answer and never got it so happened on it out of frustration.
 

Forum statistics

Threads
943,122
Messages
6,917,372
Members
3,158,832
Latest member
rockpaperreality36