Google apps not working with CyanogenMod 10?

Aug 29, 2013
10
0
0
Visit site
Hi

I have a Samsung Galaxy Note II

I just installed Cyanogen mod 10 , Android 4.2.2

I then downloaded and installed Youtube and Play apps. After enabling allow install from unknown sources and then installing them, I tried to open them, they open for a second and then close.

I have tried
1. Restarting phone
2. Resetting app preferences
3. Clearing data and cache
4. Making sure download manager is enabled

Still nothing works\

Edit : I installed gapps with clockwork Mod and Play works fine but when I click on gmail it says Gmail has stopped

How do I fix this ?
 
Last edited:

Ryandroid86

Well-known member
May 1, 2012
798
18
0
Visit site
Hi

I have a Samsung Galaxy Note II

I just installed Cyanogen mod 10 , Android 4.2.2

I then downloaded and installed Youtube and Play apps. After enabling allow install from unknown sources and then installing them, I tried to open them, they open for a second and then close.

I have tried
1. Restarting phone
2. Resetting app preferences
3. Clearing data and cache
4. Making sure download manager is enabled

Still nothing works\

Edit : I installed gapps with clockwork Mod and Play works fine but when I click on gmail it says Gmail has stopped

How do I fix this ?

Wipe Dalvik in recovery. That should fix it.
If not. WIpe data and dalvik. then re-flash Gapps for 4.2
 

Forum statistics

Threads
941,406
Messages
6,908,673
Members
3,157,908
Latest member
EverCurious