PowerAmp problems....

funkylogik

Well-known member
May 21, 2012
9,637
111
0
Visit site
seems to have been since JB, it shuffles with shuffle turned off in the player screen.
i keep my albums or groups of tunes in folders (files?) if that helps.
it should just go to next song in that folder but just goes to some random tune lol.
just reinstalled so i cant have hit a daft setting.
any PA-heads got any ideas?
its mega PIA :beer:


Unbranded international rooted s3 with Official 4.1.2 JB. Paisley, Scotland, Western Europe :beer:
 

bassmig

Well-known member
May 25, 2012
301
3
0
Visit site
If I understand correctly you want your songs to be queued and play as they are queued but they shuffle without the actual shuffle option enabled instead of playing as they have been queued in your list? I think I just confused myself there! lol

Check you settings folders and libraries and go to queue options, You can set it to ignore shuffle. Or maybe you have an option in there that causes it not to queue as it should?
 

funkylogik

Well-known member
May 21, 2012
9,637
111
0
Visit site
lol u understand perfectly mate but i use a folder system if u know what i mean.
when i go to folders, play a song, it doesnt go to next song in the folder. i dont mess with queues or playlists, i keep it simple, ive reinstalled, it. it only started with 4.1.1 i think..


Unbranded international rooted s3 with Official 4.1.2 JB. Paisley, Scotland, Western Europe :beer:
 

funkylogik

Well-known member
May 21, 2012
9,637
111
0
Visit site
woohoo you mister are a legend..... "ignore shuffle" or whatever fixed it. mucho respect man i owe u. just ask :beer::beer::beer::beer::beer:


Unbranded international rooted s3 with Official 4.1.2 JB. Paisley, Scotland, Western Europe :beer:
 

Trending Posts

Forum statistics

Threads
943,900
Messages
6,920,565
Members
3,159,287
Latest member
WillPlayGames