1. cwd500's Avatar
    Ever since I went to froyo I have been getting a lot of web page not available. Is it something with froyo or superclean roms, is there any way I can fix it, or is it just my internet?

    sent from my super clean 2.9 fascinate
    03-14-2011 02:44 PM
  2. DroidXcon's Avatar
    Ever since I went to froyo I have been getting a lot of web page not available. Is it something with froyo or superclean roms, is there any way I can fix it, or is it just my internet?

    sent from my super clean 2.9 fascinate
    I never have a problem, try resetting your router maybe
    03-14-2011 02:48 PM
  3. cwd500's Avatar
    I never have a problem, try resetting your router maybe
    It does it with 3g

    sent from my super clean 2.9 fascinate
    03-14-2011 02:50 PM
  4. DroidXcon's Avatar
    It does it with 3g

    sent from my super clean 2.9 fascinate
    what about when on wifi
    03-14-2011 02:53 PM
  5. cwd500's Avatar
    I don't know, I don't use wifi. I pay for unlimited 3g.

    sent from my super clean 2.9 fascinate
    03-14-2011 02:55 PM
  6. DroidXcon's Avatar
    Best way to tell if its your 3g service or the phone is to jump on someones wifi and compare
    I don't know, I don't use wifi. I pay for unlimited 3g.

    sent from my super clean 2.9 fascinate


    Sent from my SCH-I400 using Tapatalk
    03-14-2011 03:14 PM
  7. cwd500's Avatar
    Best way to tell if its your 3g service or the phone is to jump on someones wifi and compare


    Will do when I get home
    Sent from my SCH-I400 using Tapatalk


    sent from my super clean 2.9 fascinate
    03-14-2011 03:25 PM
  8. cwd500's Avatar
    Best way to tell if its your 3g service or the phone is to jump on someones wifi and compare



    Sent from my SCH-I400 using Tapatalk
    3g and wifi is doing the samething

    sent from my super clean 2.9 fascinate
    03-14-2011 04:34 PM
  9. DroidXcon's Avatar
    What happens of you use a different browser
    3g and wifi is doing the samething

    sent from my super clean 2.9 fascinate


    Sent from my SCH-I400 using Tapatalk
    03-14-2011 04:36 PM
  10. cwd500's Avatar
    What happens of you use a different browser



    Sent from my SCH-I400 using Tapatalk
    Dolphin and the stock browser does the samething

    sent from my super clean 2.9 fascinate
    03-14-2011 04:40 PM
  11. DroidXcon's Avatar
    Dolphin and the stock browser does the samething

    sent from my super clean 2.9 fascinate
    try this open stock browser
    hit the menu buttong>more>settings>reset to default
    03-14-2011 04:56 PM
  12. golden_35's Avatar
    Did not work for me. Having same issues. Data works via wifi and 3g on market, gmail, etc. but not on stock browser or dolphin.
    03-21-2011 05:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD