1. John Rich1's Avatar
    After the 4.4.3 update I get an error msg when I try to play you tube videos. Anyone know how to fix that?
    06-12-2014 11:28 AM
  2. neonworm's Avatar
    Have you tried a reboot? If that doesn't work then clear the cache partition.
    06-12-2014 11:29 AM
  3. John Rich1's Avatar
    Tat worked. Thanks.
    06-12-2014 12:38 PM
  4. gerryex's Avatar
    Have you tried a reboot? If that doesn't work then clear the cache partition.
    I haven't gotten any updates lately but just in case I have a similar problem how do you clear the cache partition?

    Thanks,
    Gerry
    06-12-2014 05:21 PM
  5. neonworm's Avatar
    I haven't gotten any updates lately but just in case I have a similar problem how do you clear the cache partition?

    Thanks,
    Gerry
    What phone do you have?
    06-12-2014 11:28 PM
  6. gerryex's Avatar
    What phone do you have?
    I don't have a phone! I have a Sammy Galaxy Tab Pro 10.1.

    Thanks,
    Gerry
    06-13-2014 01:20 PM
  7. neonworm's Avatar
    I don't have a phone! I have a Sammy Galaxy Tab Pro 10.1.

    Thanks,
    Gerry
    https://t-mobile.jive-mobile.com/#ji...cuments%2F8015
    06-13-2014 01:21 PM
  8. gerryex's Avatar
    THANKS!
    Gerry
    06-14-2014 06:12 PM
  9. Saima Niamtullah's Avatar
    How do I clear the cache partition ?
    11-20-2014 10:04 AM

Similar Threads

  1. AT&T HTC One update failure - phone useless now.
    By mneidin in forum HTC One M7
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-2014, 08:50 AM
  2. New OTA update received today
    By srgonu in forum T-Mobile Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 8
    Last Post: 07-01-2014, 01:53 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 06-13-2014, 12:23 AM
  4. Sony Xperia tx update to Jeally Bean
    By Lasha Edilashvili in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-2014, 12:31 PM
  5. Nexus 4 Display Won't Turn On
    By NoelleSilvia in forum Google Nexus 4
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2014, 10:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD