1. AC Question's Avatar
    My phone somehow got stuck in a boot loop and I can't fix it. I don't know what to do. I cant get pass the start up animation no matter what I do.

    I've tried the fast boot commands to flash and keep getting the error (i dont really know alot about flashing and never done it before but the that what i found suggested in the web..)

    FAILED < remote: flash write failure >
    I've tried the flash-all.bat file, but the lock state goes back to LOCKED when it reboots the device and I get the error

    not supported on lock device
    I can unlock the device when I type fastboot oem unlock, but if the device is restarted it goes back to LOCKED.

    I've tried recovery mode and I see the below statements:

    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    E:Can't mount /ache/recovery/log
    E:Can't open /ache/recovery/log
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    E:Can't mount /ache/recovery/last_log
    E:Can't open /ache/recovery/last_log
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    E:Can't mount /ache/recovery/last_install
    E:Can't open /ache/recovery/last_install
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    I've tried wipe data/factory reset

    --Wiping data...
    Formatting /data...
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    Formatting /cache...
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    E:Can't mount /ache/recovery/log
    E:Can't open /ache/recovery/log
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    E:Can't mount /ache/recovery/last_log
    E:Can't open /ache/recovery/last_log
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    E:Can't mount /ache/recovery/last_install
    E:Can't open /ache/recovery/last_install
    Data wipe complete
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    E:Can't mount /ache/recovery/log
    E:Can't open /ache/recovery/log
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    E:Can't mount /ache/recovery/last_log
    E:Can't open /ache/recovery/last_log
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    E:Can't mount /ache/recovery/last_install
    E:Can't open /ache/recovery/last_install
    E:failed to mount /cache (Invalid argument)
    01-20-2015 03:33 PM

Similar Threads

  1. Why does my phone answer itself?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2015, 01:39 AM
  2. Why isn't my Galaxy S 3 reading my SD card?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2015, 01:37 AM
  3. Why will my tablet not unlock?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2015, 01:36 AM
  4. Why does my Huweui wifii disconnect during authentication?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2015, 06:13 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-20-2015, 06:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD