1. kathyirr's Avatar
    I have a lenovo A388t android 4.1.2 . So i tried rooting the phone
    i installed Super SU (CWM says it needs it to run) it opens with an error message saying that
    there is no SU binary installed and that it cant install it. I am pretty much a complete noob,
    can someone please tell me how to fix it without totally destroying my phone? Thanks
    02-03-2015 08:56 PM
  2. DavidSoriano1993's Avatar
    I have the same problem.. I installed custom recovery via adb and it was giving me the android exclamation mark when I went to recovery mode (with CWM) but when I flash TWRP it work, now when i install super user its giving the the no binary found and be installed. I have a MOTO X XT1095 second gen with lolipop.
    02-04-2015 10:59 AM
  3. AMIRY KALYANGO's Avatar
    I have the same problem.. I installed custom recovery via adb and it was giving me the android exclamation mark when I went to recovery mode (with CWM) but when I flash TWRP it work, now when i install super user its giving the the no binary found and be installed. I have a MOTO X XT1095 second gen with lolipop.
    03-07-2015 05:29 AM

Similar Threads

  1. Why does Tap and Go not work between my Nexus 6's?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 08-07-2017, 09:45 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-04-2015, 06:34 AM
  3. Album art on lock screen is distorted after lollipop?
    By Joseph Young4 in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2015, 10:19 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-03-2015, 08:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD