1. AC Question's Avatar
    I have a s7 and most of the time when i open up you tube a bar pops up saying "no connection" i then close my apps,open it again and it works. However, whenever i go back to the youtube app, want to look up a new video it again it says "no connection" This is has just started to happen recently.
    08-30-2017 04:13 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Does this happen wi-fi, mobile data, or both?
    09-01-2017 12:47 AM
  3. Matthew Martin4's Avatar
    This happens to me also. I'm also using no-rooting up to date galaxy s7 edge and it happens on both Wi-Fi and mobile data
    09-03-2017 12:37 AM
  4. ddd2020's Avatar
    I have the same problem with my s7. 😡
    09-03-2017 09:17 AM
  5. ddd2020's Avatar
    Ok you just have to clear the app cache and data.
    belodion likes this.
    09-03-2017 09:36 AM
  6. Zudyn 21's Avatar
    Help needed. I have the same problem. Keep getting this error evrytime i tried to play a video 'No Connection Playback ID: (bunch of random letters and numbers) Tap To Retry. I tried clearing app data and cache and updating the app, i even make that my date and time is set correctly but nothing seems to be working. Please any help would be greatly appreciated.
    07-24-2018 05:28 AM

Similar Threads

  1. Cant connect to google services on samsung galaxy tab 3
    By AC Question in forum Samsung Galaxy Tab 3 Rooting, ROMs, & Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2017, 12:56 AM
  2. Does the fingerprint only secure the boot up of the phone ?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2017, 05:32 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-30-2017, 03:49 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-30-2017, 03:39 PM
  5. No vocal sound on car Blue tooth connection,
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2017, 01:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD