1. Android Central Question's Avatar
    When I connect wirelessly from my phone to my router (TP-Link Archer VR600), the connection sets up just fine (password exchange is OK and the phone reports connected)
    As soon as I use the connection the router restarts losing the connection.
    It is not always immediate - I can usually get a web page to appear but when I try to play a youtube video the router restarts

    Problem never occurred with my BT Homehub6 router but when I switched to the TP-Link the problem was immediate

    Any ideas on how I can make this go away?
    02-08-2018 02:58 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Check the TP-Link site to see if there are any firmware updates for your router: Download for Archer VR600 | TP-Link United Kingdom
    02-08-2018 10:47 AM

Similar Threads

  1. What will i do when my phone keeps on rebooting?
    By Davedo in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 2
    Last Post: 02-21-2018, 08:46 PM
  2. Phone not charging
    By olabri in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2018, 01:22 PM
  3. Apps2SD newbie here. Just rooted my phone yesterday.
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 02-08-2018, 02:57 AM
  4. What android device should this new member get?
    By DarthSpartanX in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2018, 02:27 AM
  5. Why does my phone does not have messenges sound and volume is full
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2018, 01:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD