09-22-2015 01:20 PM
6,009 ... 202203204205206 ...
tools
  1. bjzapp's Avatar
    You would have to Find the googleapps.zip file & flash that if you don't already have the market set up and in place
    04-07-2012 11:36 PM
  2. Spydor's Avatar
    I recently flashed my stock Optimus V (2.2.1) to BACKside-IHO-VM670-04012012. I pretty much have everything working correctly.. I think, except I have video files that I was previously able to play on my stock device, that no longer plays correctly on the new ROM. I get audio, but no video... its just a black screen while the audio plays. Video I record from the built-in camera plays fine.

    The sample video (.mp4) that played on the same device when stock was recorded at 1280x720. I tried installing a new player (MX) along with the ARMv6 codec (MX), and I get the same result. It will play fine if I use the software decoder in MX, but not using the HW decoder. I would then assume the video player that comes in BACKside is also using HW decoding.

    Is there a known kernel issue about this?

    thanks,
    spydor
    04-08-2012 02:24 PM
  3. samson lamadine's Avatar
    My clock isn't showing up on the status bar
    04-08-2012 02:37 PM
  4. Spydor's Avatar
    My clock isn't showing up on the status bar
    change the clock color from black to something else.

    Settings -> CyanogenMod settings -> Interface -> Status Bar Tweaks

    Make sure Show Clock is checked
    Make sure Center Clock is checked
    Change Clock Color from 0 (black) to something else.

    -spy
    04-08-2012 02:55 PM
  5. Dannemand's Avatar
    No, it's just a matter of installing ,or reinstalling the google voice app from the play market
    Sorry to be a nitpick: It's actually the Voice Search app (I believe). Google Voice is the app that connects to your Google Voice phone service.
    04-08-2012 04:36 PM
  6. samson lamadine's Avatar
    Thanks it work
    04-08-2012 05:57 PM
  7. jayleekay's Avatar
    Thanks for the reply!
    I just tried google play music and atbat 12 and neither seemed to work on my bluetooth headset.
    04-09-2012 06:47 PM
  8. smegal1215's Avatar
    i downloaded the newest update, booted into recovery, backed up, then wiped cache and dalvik, then flashed it. when i rebooted, it went to like a fuzzy tv channel look. wtf?!
    04-09-2012 08:27 PM
  9. JerryScript's Avatar
    i downloaded the newest update, booted into recovery, backed up, then wiped cache and dalvik, then flashed it. when i rebooted, it went to like a fuzzy tv channel look. wtf?!
    That was the April Fools joke, gotcha!

    Delete /system/media/AprilFools.zip, or wait for the build I'll be releasing tonight.
    sellers86 likes this.
    04-09-2012 08:34 PM
  10. Nico72's Avatar
    i downloaded the newest update, booted into recovery, backed up, then wiped cache and dalvik, then flashed it. when i rebooted, it went to like a fuzzy tv channel look. wtf?!
    With Backside? Yah that happen to me too, scared me to death. Then I felt the boot vibrate and was like wtf and it booted. It might be a glitchy boot animation or Jerry is trying to give someone a heart attack
    JerryScript likes this.
    04-09-2012 08:35 PM
  11. sellers86's Avatar
    With Backside? Yah that happen to me too, scared me to death. Then I felt the boot vibrate and was like wtf and it booted. It might be a glitchy boot animation or Jerry is trying to give someone a heart attack
    Its an April fools joke but seriously

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    04-09-2012 08:39 PM
  12. smegal1215's Avatar
    lol wtf awesome. i did it like 10 times trying to figure out what the heck i did wrong lmao
    glarepate likes this.
    04-09-2012 08:43 PM
  13. CuriousNoob's Avatar
    lol wtf awesome. i did it like 10 times trying to figure out what the heck i did wrong lmao
    Sounds unbelievable

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2 Beta-5
    04-09-2012 09:16 PM
  14. clodfelterac's Avatar
    @jerry--- in tonights build will transparent status bar option work?... i tried to enable it with and without uot theme... not working... and yes i enabled transparency in uot... thanks!...
    04-09-2012 09:48 PM
  15. JerryScript's Avatar
    New build of BACKside is up!

    Download via the BacksideUpdater in your app drawer

    or

    BACKside-IHO-VM670-04092012.zip
    md5sum d90fc847bfc23d4d7148d4f71bdefbb4

    GreenMachineTheme-04092012.zip

    Changes:
    -- Synced with CyanogenMod
    ---- Fix for quick unlock bug that prevented passwords over 8 characters from working
    ---- Workaround (read hack) for allowing more systemui elements to be themed
    ---- Typo fixed in dalvik that caused some thread crashes
    ---- Three fixes in webkit to prevent crashes due to garbage collection

    -- Added the ability to show or hide system icons in the status bar including wifi - 3g - bluetooth - sync - gps
    -- Fixed the delay bug in home key double tap to launch custom activity
    -- Added ability to check radio version to BacksideUpdater

    To hide system icons in the status bar:
    Settings>>CyanogenMod settings>>Interface>>Status bar tweaks>>System icon settings
    Uncheck the ones you want to hide, or choose Hidden in the popup window for Battery and Phone
    Note- You may need to scroll back to the top and Click To Restart Status Bar after making changes

    To set an app or shortcut to launch on double tap of your home key:
    Settings>>CyanogenMod settings>>Input>>Double tap home behaviour

    To check your radio version in the BacksideUpdater, long-press the screen and a popup message will appear.

    Thanks as always to Blarf, BobZhome, mrg666, tdm, LeslieAnn, Whyzor, bigsupersquid, thekraven, the CM team, the AOSP team, and a whole lot more!
    04-09-2012 10:43 PM
  16. JerryScript's Avatar
    @jerry--- in tonights build will transparent status bar option work?... i tried to enable it with and without uot theme... not working... and yes i enabled transparency in uot... thanks!...
    To make the status bar transparent, after applying your theme, go to:
    Settings>>CyanogenMod settings>>Interface>>Status bar tweaks>>Status bar appearance>>Transparent
    then at the top of that setttings menu, Click To Restart Status Bar (or reboot)
    04-09-2012 10:47 PM
  17. CuriousNoob's Avatar
    Lovin the new build features!

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2 Beta-5
    JerryScript likes this.
    04-09-2012 10:53 PM
  18. JerryScript's Avatar
    Lovin the new build features!

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2 Beta-5
    Thanks! Man are you fast, I just finished posting the info to the three forums.
    04-09-2012 10:54 PM
  19. Spydor's Avatar
    I recently flashed my stock Optimus V (2.2.1) to BACKside-IHO-VM670-04012012. I pretty much have everything working correctly.. I think, except I have video files that I was previously able to play on my stock device, that no longer plays correctly on the new ROM. I get audio, but no video... its just a black screen while the audio plays. Video I record from the built-in camera plays fine.

    The sample video (.mp4) that played on the same device when stock was recorded at 1280x720. I tried installing a new player (MX) along with the ARMv6 codec (MX), and I get the same result. It will play fine if I use the software decoder in MX, but not using the HW decoder. I would then assume the video player that comes in BACKside is also using HW decoding.

    Is there a known kernel issue about this?
    Jerry, any ideas on this? I really wanted to post on the xda thread, but I am not allowed to post there, since I have no points built up. I took my video file to my friends stock OV, and it played fine... just to verify.
    04-09-2012 11:11 PM
  20. JerryScript's Avatar
    What type of files are they, how were they created?

    Video playback is a part of the CyanogenMod base code, haven't done much exploring of it, but I don't play a lot of videos on my OV since I got my tablet a few months ago.
    04-09-2012 11:23 PM
  21. CuriousNoob's Avatar
    Thanks! Man are you fast, I just finished posting the info to the three forums.
    Haha, im a creeper.


    I stick with AndroidCentral




    What type of files are they, how were they created?

    Video playback is a part of the CyanogenMod base code, haven't done much exploring of it, but I don't play a lot of videos on my OV since I got my tablet a few months ago.
    I use Tube X from Tubex.me to download mp3's from YouTube, and they don't appear in the music app, but video app although I downloaded as mp3. In a file manager it also plays as mp3, but,not in the music app.

    If I go to a froyo build, its in the music app.

    Any recommendations?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2 Beta-5
    04-09-2012 11:48 PM
  22. JerryScript's Avatar
    I'm not much of a videophile, but I imagine it has something to do with one of the following:

    Codecs: Try one of the players with a reputation for supporting the most codecs

    Meta-data: No matter what the file name, most video players work off the meta-data contained in the audio/video file, and choose the codec based on that info. Perhaps that youtube converter doesn't set meta-data the right way. I use Freedi youtube downloader, and have no problems with playback.
    04-10-2012 12:04 AM
  23. clodfelterac's Avatar
    @jerry--- tried that to no avail... :-(

    @curiousnoob--- qqplayer supports most all formats...
    04-10-2012 12:40 AM
  24. adroiddeebo's Avatar
    I just tried google play music and atbat 12 and neither seemed to work on my bluetooth headset.
    Thanks?
    04-10-2012 05:43 AM
  25. jayleekay's Avatar
    Thanks?
    Were you ever able to get your headset to play music? Now that I know it doesn't work it makes me want to use it haha.

    Mine is not a stereo headset.

    http://www.frys.com/product/6799535
    04-10-2012 08:38 AM
6,009 ... 202203204205206 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD