1. smurfette8202's Avatar
    ok I got the GS2 the other day.....and i have one main problem with it!!!! the screen becomes unresponsive after some time......I have to do a battery pull to get it to work......I'm wondering if anyone else has this problem......if I'm the only one then I'm taking this bad boy back to the store!
    05-27-2012 09:14 AM
  2. jeff1974w's Avatar
    i had this problem with my first GS2ET4G. the only thing that resolved the problem was getting a replacement phone.
    05-27-2012 09:17 AM
  3. smurfette8202's Avatar
    ah man.......guess I'll be going back to the Sprint store I don't want a refurbished fone
    05-27-2012 09:26 AM
  4. srkmagnus's Avatar
    Did you purchase brand new from Sprint? I'd specifically request a new and not refurbished device since its still very new.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    05-27-2012 10:31 AM
  5. smurfette8202's Avatar
    yeah i just got it....brand new....lol box is still sitting on my table with all the paperwork inside of it lol
    05-27-2012 10:35 AM
  6. DEF3NDER's Avatar
    Wow it blows my mind how much defective hardware is out there. It seems like half the people on here are on their second or third e4gt's. My first one was a dud also.

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    05-27-2012 10:58 AM
  7. smurfette8202's Avatar
    this is my only problem with this fone. there is no lagging with the apps or anything else. gggrrrr
    05-27-2012 10:59 AM
  8. Sn1per 117's Avatar
    This is my first and only E4GT and it has worked flawlessly since I've had it.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    05-27-2012 04:34 PM
  9. deesugar's Avatar
    Sometimes dirt and smudges can cause this so make sure you're dealing with a clean screen.
    05-29-2012 01:18 PM