Droid and Youtube Videos

MasonMI

Active member
Dec 20, 2009
43
0
0
Visit site
I recently purchased the Eris and have been experiencing issues with Youtube videos not playing I keep getting a message that says cannot play video i've tried the work around and it still doesn't work is this an issue on the Motorola Droid ? I'm thinking of switching from Eris to Motorola Droid since im within my 30 day return time frame to get away from the bugs and issues of the Eris.
 
Last edited:

Cory Streater

Well-known member
Sep 21, 2009
9,495
3,428
0
Visit site
The Moto Droid plays YouTube videos reliably and they look awesome, especially when the the option to play in high quality is selected.
 

sniffs

Well-known member
Dec 3, 2009
1,792
83
0
Visit site
I wish the HQ option for youtube videos was enabled by default.. I know it's only an extra 2 clicks, but still..
 

shdwjackal

Well-known member
Nov 17, 2009
52
0
0
Visit site
Not sure if its the same issue as the TS, but I cannot play certain videos on my Moto Droid. I will pull them up, through the Youtube App that comes on the Droid, and when I click them it will say "Sorry, the video cannot be played." WHat blows me away is that this is on the App that came with the device. I then try to go to the video on the browser using the Youtube Mobil website and the website says that this video cannot be played through the mobile site. I have to tell you, it is definitely a little frustrating. Anyone know of a fix or a work around for this?
 

ardoreal

Well-known member
Nov 26, 2009
247
1
0
Visit site
You'll notice if you get a Droid, it will appear to not do as much as Eris did. This is only because Eris is more preconfigured than Droid is, w/the whole Sense thing.

You can get all the same functionality just the same :D

As far as youtube goes, it's better on Droid than it is on iPhone even. That's saying a lot too, you would NOT be disappointed.
 

gt3dan

Well-known member
Nov 3, 2009
53
3
0
Visit site
the video problem on the eris is known both by verizon and htc. they are working on a fix. this happened because of the software update that recently happened.
 

Forum statistics

Threads
943,924
Messages
6,920,643
Members
3,159,304
Latest member
Lunarmoon0320