phone not loading ANYTHING after reboot

ggamannom

Member
Oct 5, 2011
14
2
0
Visit site
i recently had a problem of when i had to turn the phone off and on or reboot, the phone will start but none of the apps will load. My home screen is blank, i only get the three navigation icons which of course do absolutely nothing when i can't access anything. I had to reboot four times yesterday just to get my apps/folders/widgets to load up like usual, and when they do, the phone works perfectly fine. What could be the problem?

i'm running AOKP M5, FrancoKernel through his app, and the nexplus (?) theme on 4.0.4 radios
 

loraque

Well-known member
Oct 15, 2010
1,130
134
0
Visit site
Seen that happen before. I did a factory reset and reloaded my rom. Happened after a custom kernel flash, not sure what really caused it though. Went away with a do over.

Sent from my GT-P7510 using Android Central Forums
 

asmallchild

Well-known member
Jan 16, 2012
281
49
0
Visit site
i recently had a problem of when i had to turn the phone off and on or reboot, the phone will start but none of the apps will load. My home screen is blank, i only get the three navigation icons which of course do absolutely nothing when i can't access anything. I had to reboot four times yesterday just to get my apps/folders/widgets to load up like usual, and when they do, the phone works perfectly fine. What could be the problem?

i'm running AOKP M5, FrancoKernel through his app, and the nexplus (?) theme on 4.0.4 radios

uh oh, I had the same problem

but I rebooted once and the problem went away

also running AOKP M5 and FrancoKernel
 

Latest posts

Forum statistics

Threads
936,696
Messages
6,879,700
Members
3,155,427
Latest member
rodriguez