Weird file sorting after flashing "0" folder

kmr296

Active member
Feb 8, 2011
36
0
0
Visit site
So I wanted to try cm10.1 nightly on my i535 today. After install couldn't make calls and was getting annoyed with the bugs so I botted to recovery and went to restore my backup i had just made in rom manager. THEY WERE GONE. I freaked.

Flashed back to a couple CM10.0 (couldn't remember whihch nightly i knew worked well) and did install. Went to run titanium backup - BACKUPS GONE. Freaked again.

plugged phone into my laptop and something interesting happened to my phone. In the couple flashes I did (i guess 3) rom manager took the previous system files, put them in a folder "0", and created new system files. LUCKILY my titanium backup and rom manager backups were in the last "0" file. I took a screenshot - look at the paths.

A. Why did this happen? I've flashed CM10 nightly every night for the past 2 months and this never happened.
B. How can I easily fix this?

Thanks!
 

Attachments

  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    133.2 KB · Views: 16

rootedVette

Well-known member
Jun 29, 2012
140
0
0
Visit site
This is caused because Android 4.2 supports multiple users, even if it is disabled for phones. "0" is the first user. For phones, there just isn't a second user, so it just appears to the unknowing to be some sort of error.

Sent from my Nexus 4
 

kmr296

Active member
Feb 8, 2011
36
0
0
Visit site
Ah - yup new 4.2 was multi-user but didn't know how it was arranged in the file system. So basically copy the deepest "0" folder up to the internally directory and I should be good.

Should have realized that was the problem... Thanks man
 

Forum statistics

Threads
943,063
Messages
6,917,116
Members
3,158,806
Latest member
Mossi