1. ZimLanfire's Avatar
    In the last couple of days, I've noticed that my Facebook App's Newsfeed continually refreshes every few seconds and won't display because of it.

    Everything else seems to work fine, but the newsfeed won't display for more than a second or so before refreshing. It goes blank, pops back up, then refreshes again.

    Anyone else, or just me?
    07-08-2011 08:35 AM
  2. SnyperX's Avatar
    I am having the same issue. I uninstalled the app once and reinstalled and that corrected it for a couple days, then it went back to constant refreshing. I have been using the mobile site recently. Hopefully they can fix that as it is really annoying and makes the app useless.
    07-08-2011 09:36 AM
  3. ls377's Avatar
    I had this issue for a few minutes yesterday, but it went away. Typical Facebook.
    07-08-2011 11:05 AM
  4. dragon718's Avatar
    I had the same issue on my Droid X, my girlfriend had it on her Thunderbolt, and a co-worker had the same issue on his Fascinate. It happened to me first and i went it manage applications and cleared the data and had to resign in and it fixed it and hasnt done it again. had my girlfriend and co-worker do the same and it fixed it for them.
    Orion72 likes this.
    07-08-2011 02:01 PM
  5. doubleD822's Avatar
    Fact is, the entire FB app for Android is one gigantic error, and I doubt we'll see it upgraded anytime soon thanks to Google and FB not being good friends.
    07-08-2011 02:19 PM
  6. ZimLanfire's Avatar
    I cleared all the data etc. and it's seemed to work for now. We'll see where it goes.

    Thanks for the replies!
    07-08-2011 08:02 PM
  7. scottw911's Avatar
    I had the same issue on my Droid X, my girlfriend had it on her Thunderbolt, and a co-worker had the same issue on his Fascinate. It happened to me first and i went it manage applications and cleared the data and had to resign in and it fixed it and hasnt done it again. had my girlfriend and co-worker do the same and it fixed it for them.
    Nope, a big fat "fail" for me. Still erroring out on the newsfeed.
    07-08-2011 08:23 PM
  8. MeridianSun's Avatar
    I had the same problem. Logging out and then back in fixed it for me.

    Sent from my Xoom using Tapatalk
    07-09-2011 07:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD