1. sgrider08's Avatar
    The other day my phone downloaded the update 10 and I restarted. Sense I did this the bluetooth connects to all my devices. However it skips out ever once in a while. Like once a song. This is very annoying. I have cleared the cache and reset the wireless and bluetooth an re-attached my head phones and it is still doing it. How can I fix this or go back to the build I had?

    Motorola Z4
    06-05-2020 12:04 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! When you say you reattached the headphones, I assume you mean you forgot them and re-paired them, correct? Also, when you say you reset the wireless and Bluetooth, do you mean you used the Reset Network Settings option in the system settings?
    06-05-2020 12:26 PM
  3. sgrider08's Avatar
    Yes to all. I even cleared out the cache. Cleared all paired devices and added them back. I have the phone is safe mode right now and it hasn't cut out yet. I cuts out for like 2 seconds. I have Sony WH-100XM3 headphones and the Sony app on my phone to control the sound and noise canceling.

    I've listened to a couple song on YouTube and still has not cutout.

    Could it be the Sony App?
    06-05-2020 01:29 PM
  4. mustang7757's Avatar
    Yes to all. I even cleared out the cache. Cleared all paired devices and added them back. I have the phone is safe mode right now and it hasn't cut out yet. I cuts out for like 2 seconds. I have Sony WH-100XM3 headphones and the Sony app on my phone to control the sound and noise canceling.

    I've listened to a couple song on YouTube and still has not cutout.

    Could it be the Sony App?
    Which phone you have ? Can try developer settings and mess with Bluetooth there .
    06-05-2020 05:48 PM
  5. B. Diddy's Avatar
    Could it be the Sony App?
    That's a decent possibility. Did you try clearing the app cache/data from that app?
    06-05-2020 06:44 PM
  6. sgrider08's Avatar
    I cleaned out all the cache of every app and deleted them still was doing it. Went into the developer options and tried tweaking the bluetooth. So I backed everything up and did a factory reset. Now it is not doing it (knock on wood). And all my apps were up to date before the reset.
    B. Diddy and mustang7757 like this.
    06-08-2020 12:09 PM
  7. B. Diddy's Avatar
    Hope it continues to work correctly! Who knows, maybe there was some bad bit of leftover data after the update that was causing problems, and the factory reset was needed to wipe that out.
    mustang7757 likes this.
    06-08-2020 11:00 PM
  8. mustang7757's Avatar
    Hope it continues to work correctly! Who knows, maybe there was some bad bit of leftover data after the update that was causing problems, and the factory reset was needed to wipe that out.
    Hopefully our suggestions will stay good for OP
    B. Diddy likes this.
    06-08-2020 11:02 PM

Similar Threads

  1. New Pixel 4 XL is glitching?
    By fauxsherrr in forum Google Pixel 4 & Pixel 4 XL
    Replies: 7
    Last Post: 06-19-2020, 04:40 PM
  2. Getting Apple notification style screen on Android phones?
    By teejay69 in forum Samsung Galaxy S9 & S9+
    Replies: 2
    Last Post: 06-17-2020, 03:46 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 06-16-2020, 09:59 AM
  4. Why won't phone connect to network after screen replacement?
    By iainr in forum Samsung Galaxy S9 & S9+
    Replies: 12
    Last Post: 06-12-2020, 08:54 AM
  5. My Wi-fi is working, but it won't connect to online games.
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2020, 01:08 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD