1. Adam Morgan2's Avatar
    At some point recently my Denon receiver stopped getting audio properly from the Shield. No matter what app I try (netflix, google, etc) I am getting two channels of audio. I am also seeing the same issue when running Kodi - I have movies with plain Dolby 5.1 and I am still getting two channels of audio. I've tried all combination of audio settings on the shield - auto, turning them on manually, etc - same result.

    I know that my receiver isn't the issue because I can put my raspberry pi running Kodi into the same hdmi cable and play the same movies and I hear the sound as it should be.

    If anyone has an idea as to what I can try please don't hesitate to suggest it. Thanks!
    11-24-2019 02:13 PM

Similar Threads

  1. Ldac bluetooth audio tab s5e
    By Android Central Question in forum Samsung Galaxy Tab S5e
    Replies: 4
    Last Post: 11-30-2019, 12:38 PM
  2. Zen Watch 2 not charging nor screen is starting
    By Android Central Question in forum ASUS ZenWatch 2
    Replies: 5
    Last Post: 11-26-2019, 02:22 AM
  3. Not sure if I'm doing this right but has anybody had any luck
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 11-25-2019, 05:08 PM
  4. Zen Watch 2 not charging nor screen is starting
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2019, 06:26 AM
  5. Ldac bluetooth audio tab s5e
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2019, 05:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD