1. llauren's Avatar
    Hi. Im new to this forum and have only had my samsung galaxy s4 for 2 days. So far so good and I love the phone and have just about worked out how to use it . But Im having problems using the internet...its so anoying! Iam successfully connected to wi-fi...all the apps that require wi-fi are working so I dont think its a connection problem. When I go onto the internet the vodafone live homepage comes up but when i type a website in I get a message saying error the page is taking too long to load. Occasionally it decides to work but most of the time not! So anoying! Does anyone know what could be up? thanks. lauren
    08-31-2013 05:48 AM
  2. sicario666's Avatar
    Have you tried selecting the " Desktop view" option? I'm not entirely sure but it may work.

    Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 4
    08-31-2013 06:47 AM
  3. llauren's Avatar
    I did try that and it did work but does that mean i need to leave this on?

    Sent from my GT-I9505 using AC Forums mobile app
    08-31-2013 06:53 AM
  4. sicario666's Avatar
    Quite possibly if the site you are accessing doesn't support the mobile browsing option

    Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 4
    08-31-2013 06:54 AM
  5. llauren's Avatar
    Facebook does though...or at least was fine on old phone. I have just tried in desktop view and although i got on it. It only let me scroll half way down and then wont load anymore

    Sent from my GT-I9505 using AC Forums mobile app
    08-31-2013 07:03 AM
  6. sicario666's Avatar
    Hmmm that's odd. Have you tried accessing the page without using wifi?

    Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 4
    08-31-2013 07:07 AM
  7. llauren's Avatar
    No i havent only because where we live the signal is awful and wont load via mobile network on anyones phone lol

    Sent from my GT-I9505 using AC Forums mobile app
    08-31-2013 07:10 AM

Similar Threads

  1. Can't enable Google Now from anywhere! Help!
    By Ben Said in forum Google Nexus 4
    Replies: 9
    Last Post: 11-06-2013, 06:31 PM
  2. Get a lockscreen camera widget on your Nexus 7(2nd gen)!
    By Raghu94 in forum Google Nexus 7 (2012) Rooting, ROMs, & Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2013, 01:20 PM
  3. Notifications for install of new app no longer working
    By lyzzys in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-2013, 02:56 PM
  4. Getting a new Android phone in October on ATT, which one?
    By RavenSword in forum General News & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2013, 05:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD