Cell Time Without Signal 100%?

PAC757

Trusted Member
Mar 1, 2011
872
1
0
Visit site
Hi, I set up my daughters Vivid stock AT&T, 4.03 3.6 Sense, and the phone works fine, used it all day, with a good signal after 12 hours I checked battery usage it shows time without signal 100%. I know it's wrong because I was never without a signal, anyone else this?
 

KurtTX

Well-known member
Apr 14, 2012
214
4
0
Visit site
I didn't know about this feature...I just checked my battery use page and don't see a listing for "time without signal". Other battery use situations, but not that. ??

Kurt
 

PAC757

Trusted Member
Mar 1, 2011
872
1
0
Visit site
I didn't know about this feature...I just checked my battery use page and don't see a listing for "time without signal". Other battery use situations, but not that. ??

Kurt

Hi Kurt,
Under Settings>Battery> you will see a list of items, one is "Cell Standby" touch it and it will say time without signal and a % Mine is usually like 4% or so, this phone which hasn't dropped a call or seemed to ever be without a signal says 100%, has to be something flaky in the software :-\
 

KurtTX

Well-known member
Apr 14, 2012
214
4
0
Visit site
I got to the Cell Standby screen as you indicate (although with different selections) but there's no entry for time without a signal. It just says something like 11% on cell standby. I guess in my case, I've not been without a signal. Maybe I have pretty good coverage with towers here in town versus other towns where there are gaps???

Kurt
 

PAC757

Trusted Member
Mar 1, 2011
872
1
0
Visit site
Here is a screen shot of what I am talking about, cell "time without signal", and a pic of my battery life, my battery life is really starting to sux also, I wonder if the phone is actually acting like it has no signal even though it does, beats the heck out of me :-\
 

KurtTX

Well-known member
Apr 14, 2012
214
4
0
Visit site
My phone doesn't have anything below "Time On" on that second screen...I've never encountered this situation.

Kurt
 

PAC757

Trusted Member
Mar 1, 2011
872
1
0
Visit site
My phone doesn't have anything below "Time On" on that second screen...I've never encountered this situation.

Kurt

Hummm strange I just looked at my Google Galaxy Nexus, same SIM card, and it has the same screen, just that it doesn't say 100% more like 12%. Are you upgraded to 4.0.3 ICS on your Vivid?
 

Forum statistics

Threads
945,151
Messages
6,924,396
Members
3,159,680
Latest member
sm1alsvrkz