Lost 3G/4G after rooting

2defmouze

Well-known member
Jul 9, 2011
3,945
1,552
0
Visit site
Oops. I just rooted to get rid off all the bloat. Used titanium backup and froze everything that has been listed as safe to do. Now realized I have no data connection - 3G and 4G not working at all. Only wifi. Please advise ASAP. Thank you!
 

mjforte

Well-known member
Feb 10, 2011
670
69
0
Visit site
Try removing the SIM card and then replace it. Reboot the phone. You sure you didn't freeze any other apps on accident other than what has been said safe to freeze?
 
  • Like
Reactions: 2defmouze

2defmouze

Well-known member
Jul 9, 2011
3,945
1,552
0
Visit site
Try removing the SIM card and then replace it. Reboot the phone. You sure you didn't freeze any other apps on accident other than what has been said safe to freeze?

Just rebooted and it looks like its back and everything is working again... Wow I feel like a dummy. Lol was scary though. Thank you!
 

Jkoldha

Member
Jul 18, 2011
11
0
0
Visit site
So I rooted my phone last night and used the p3 installation. This morning I found an app to basically activate mobile hot spot (Verizon's app) by changing some values in the settings..... well the wifi tether I ran for just a minute to check it and it worked beautifully. Later in the evening I noticed that my data connection was lost. I have played with the sim, airplane mode, changing the value that I originally changed, on/off 100 times, different cities etc.... its been 7 hours now and nothing....... what gives?
 
Last edited:

jkeen333

New member
Oct 5, 2011
1
0
0
Visit site
lost mine this morning after root tried rebooting , nothing need assistance. is verizon shutting down after root can they see this with the 4.5.605update or with mb810 driver download
 

2defmouze

Well-known member
Jul 9, 2011
3,945
1,552
0
Visit site
I've got the same issue over here :/ hopefully unrooting it fixes the problem.

If you didn't fudge with anything then simply rooting shouldn't have caused any problems. I only lost the data right after rooting... rebooted and its been fine for the past month lol. Note that as of last night there's a big verizon network problem that could be the cause of your data loss. This morning I finally got 3G back but still no 4G. Not panicking I'm sure they'll work it out soon enough. Also note this morning to get data back I had to do a quick toggle of airplane mode on/off.
 

Trending Posts

Forum statistics

Threads
943,819
Messages
6,920,211
Members
3,159,250
Latest member
MRG582