Not getting Facebook notifications

ledvedder

Well-known member
Nov 11, 2010
75
0
6
Visit site
Does anyone know why I'm not getting Facebook notifications when people comment on my posts? I think I have all the notification settings turned on. ]

Sent from my SM-S906U using Tapatalk
344c50ed8e8b550c0e3c9470f839ca9d.jpg
9459542f2e3dee04b3e3bba8316a9e96.jpg
cd37f957e9965c50e3d20a6bba134d9d.jpg
 
Last edited:

jtfwTX

Well-known member
Jun 6, 2013
322
224
43
Visit site
I would try the easiest way first. Uninstall and reinstall and see if it helps at all. I think most of us are bombarded by FB notifications!! Good luck!
 

ledvedder

Well-known member
Nov 11, 2010
75
0
6
Visit site
I would try the easiest way first. Uninstall and reinstall and see if it helps at all. I think most of us are bombarded by FB notifications!! Good luck!
Thanks, I tried that. Still not getting notifications.

Sent from my SM-S906U using Tapatalk
 

mustang7757

Super Moderator
Moderator
Feb 6, 2017
91,536
6,118
113
Visit site
Long press Facebook then tap info>battery>make sure it's not set on restricted and not using power saving mode for the phone
 

justafew

Well-known member
Jul 21, 2012
423
18
18
Visit site
Thanks, I tried that. Still not getting notifications.

Sent from my SM-S906U using Tapatalk
I have almost the exact same settings and never get any Facebook notifications for groups, likes, etc. Never have figured it out - checked background use, which is set to allow. I have battery "optimized" for it, but not restricted, so not sure why that would cause no notifications. It's been a problem ever since I got the s22+. So I don't know and it hasn't bothered me too often as it keeps me off Facebook and I'm not bombarded with notifications, but at times it would have been nice for notices the schools sent, etc.
I have even completely wiped/reset my phone and restored fresh (for another issue) and still have the same issue.
 

ledvedder

Well-known member
Nov 11, 2010
75
0
6
Visit site
Ok , whats the symbol on your status bar to the left of the bell icon ?

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
DNS66. It's an ad blocker. I have tried disabling it to see if that was the issue. But it didn't make any difference.
648ae8ef740c9a66dbeb7f99f3dd4416.jpg


Sent from my SM-S906U using Tapatalk
 

mustang7757

Super Moderator
Moderator
Feb 6, 2017
91,536
6,118
113
Visit site
DNS66. It's an ad blocker. I have tried disabling it to see if that was the issue. But it didn't make any difference.
648ae8ef740c9a66dbeb7f99f3dd4416.jpg


Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Try uninstall then reboot your device , any VPN , antivirus,app cleaners delete also they can cause this type of issues

Sent from my SM-F936U1 using Tapatalk
 

Forum statistics

Threads
943,022
Messages
6,916,929
Members
3,158,785
Latest member
sterrekroesbergen