Sprint Nexus 6 not getting LTE signals reliable

edwarto#CB

Member
Jun 10, 2010
12
0
0
Visit site
I live in the los angeles area and have been strugling to get a LTE signal on my nexus 6 ..
I drove 7 miles to work using Sensorly to map the the drive sprintdrive.JPG

for 7 miles i hit zero lte on the main 405 freeway ..

has anyone else had this problem ?
 

bojackr1

Well-known member
Jun 7, 2010
184
0
0
Visit site
I live in NYC and Sprint has great LTE coverage out here. Also try some Speed Test. I've read in that signal indicators on most phones aren't extremely accurate. And another thing is that my signal tends to drop in densely populated areas. I think that its because there are more people connected to the network which in theory slows it down.
 

VW Maverick

Retired Ambassador
Dec 3, 2010
5,240
30
48
Visit site
To the OP: How long have you had yours?
I'm in the ATL and have great LTE as we are a first Spark market.
The first few days with my N6 was hit and miss for consistent LTE signals.
It has settled down the last couple of days.
My guess is that the new phone, new sims and Lollipop took some time for the network to recognize.

Mav. :cool:

Sent from my Sprint Tri-Band Nexus 6.
 

Wiley_11

Well-known member
May 10, 2011
1,322
92
48
Visit site
To the OP: How long have you had yours?
I'm in the ATL and have great LTE as we are a first Spark market.
The first few days with my N6 was hit and miss for consistent LTE signals.
It has settled down the last couple of days.
My guess is that the new phone, new sims and Lollipop took some time for the network to recognize.

Mav. :cool:

Is your LTE reception consistent now?
 

Forum statistics

Threads
941,406
Messages
6,908,674
Members
3,157,908
Latest member
EverCurious