1. Condalmo's Avatar
    I have multiple phone problems happening here that I believe are related.

    1) Notification sounds, ringtones, etc. - when they chime, they sound "broken", like there's a skip to them - it's choppy.

    2) Using Google Play Music as well as the stock player - says the music is playing, and the volume is all the way up, but there's no sound.

    3) In system settings, I lower the Music/Videos/Media volume (it's all the way up) and exit, and go back into the setting again and the volume is at max again - my changes don't stick.

    4) Ditto for the volume rocker on the side - volume is all the way up, and the volume down rocker doesn't do anything.

    I'd be grateful for some pointers.

    Thank you -
    10-28-2013 09:53 AM
  2. BBSeattle's Avatar
    Get it replaced.

    I have multiple phone problems happening here that I believe are related.

    1) Notification sounds, ringtones, etc. - when they chime, they sound "broken", like there's a skip to them - it's choppy.

    2) Using Google Play Music as well as the stock player - says the music is playing, and the volume is all the way up, but there's no sound.

    3) In system settings, I lower the Music/Videos/Media volume (it's all the way up) and exit, and go back into the setting again and the volume is at max again - my changes don't stick.

    4) Ditto for the volume rocker on the side - volume is all the way up, and the volume down rocker doesn't do anything.

    I'd be grateful for some pointers.

    Thank you -
    10-30-2013 10:28 AM
  3. Condalmo's Avatar
    Get it replaced.
    Not exactly the support I was looking for...

    I did a factory reset. Solved the problem.
    10-30-2013 11:58 AM
  4. BBSeattle's Avatar
    Sorry, you should have expressed that there were only specific responses that you were looking for on an open, public forum.
    It was an honest response on my part, looking at the myriad of responses you'd think one would be a little more appreciative.
    Glad you were able to get your problem resolved.

    Not exactly the support I was looking for...

    I did a factory reset. Solved the problem.
    10-30-2013 02:57 PM

Similar Threads

  1. Htc One speaker issue question
    By Mohamed Shouman in forum HTC One M7
    Replies: 15
    Last Post: 10-30-2013, 06:56 PM
  2. Bell HTC One - first charge HTC one
    By Allison Foster in forum Bell HTC One
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2013, 09:33 AM
  3. ISIS Wallet - Verizon
    By tk-093 in forum Moto X
    Replies: 3
    Last Post: 10-28-2013, 10:40 PM
  4. I need help!!! Using Google play store and music
    By ttexxan in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 8
    Last Post: 10-28-2013, 07:15 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-28-2013, 02:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD