1. MikeyBugs95's Avatar
    When I first got my G3 I had transferred over my music and some videos I had from my iTunes account. One of those videos was a movie about Iwo Jima. When I went to play it, a pop-up showed saying that there's no sound.

    Well now, about a year later, I try to retransfer the video to see if there'd be any sound. Still none.

    It's a MPEG-4 file so I'm not sure why the sound wouldn't work. Any ideas or help as to what I can do to get the sound back?

    Posted via the Android Central App
    08-12-2015 02:35 AM
  2. nahoku's Avatar
    Might be an audio codec problem with your phone, although I wouldn't think so since it's MP4, and support is rather common for this type video. Does the video play with sound on any other device... ie, PC, Mac?

    EDIT>>> These are the codecs supported on a G3 (I'm guessing it's an LG G3?)

    Video:MP4/DviX/XviD/H.264/H.263/WMV with limited codec
    Audio:MP3/WAV/FLAC/eAAC+/WMA
    08-12-2015 04:24 AM

Similar Threads

  1. Auto-lock feature taken away with latest gear manager update!
    By godzillinois in forum Samsung Gear 2 & Gear 2 Neo
    Replies: 38
    Last Post: 09-05-2016, 07:13 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 08-29-2015, 07:20 PM
  3. Headphones with inline mic dont work on my phone?
    By Michael Lee10 in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2015, 12:43 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-11-2015, 11:53 PM
  5. How can I move files with an SD card?
    By Eddie Hughes in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2015, 11:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD