1. Liberation's Avatar
    So, I just got my new 10.1 and when I use Chrome, the top part of the browser that includes the address field and the tabs shakes up and down continuously and nothing I've tried seems to fix it. The rest of the page is fine, just the top portion. Its so annoying and I really love using Chrome.

    Any ideas on this?
    05-13-2014 05:14 PM
  2. Golfdriver97's Avatar
    So, I just got my new 10.1 and when I use Chrome, the top part of the browser that includes the address field and the tabs shakes up and down continuously and nothing I've tried seems to fix it. The rest of the page is fine, just the top portion. Its so annoying and I really love using Chrome.

    Any ideas on this?
    What have you tried to fix it?
    05-13-2014 05:39 PM
  3. Liberation's Avatar
    I've tried disabling it, force stop, clear cache, etc.

    I haven't done a factory reset, was hoping to avoid that...
    05-13-2014 05:54 PM
  4. Golfdriver97's Avatar
    I've tried disabling it, force stop, clear cache, etc.

    I haven't done a factory reset, was hoping to avoid that...
    An uninstall and reinstall?

    From an SOKP Nexus 5
    05-13-2014 07:16 PM
  5. Liberation's Avatar
    An uninstall and reinstall?

    From an SOKP Nexus 5
    Yes
    05-13-2014 08:50 PM
  6. Golfdriver97's Avatar
    Yes
    I would report it then. Open Chrome>click the 3 dot menu>Click help and feedback>click feedback at the bottom. Send the report.
    05-13-2014 08:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD