1. UJ95x's Avatar
    Tried flashing both LiquidSmooth and SlimBean ony my S4 and they flash successfully but they won't boot up. They stay on their respective boot screens. Even after resetting and wiping the cache/dalvik cache. What am I doing wrong?
    10-22-2013 11:08 PM
  2. myIphone4s's Avatar
    what carrier and update are you running
    say like att mdl or mf3 (just an example.) you can find these in settings>about phone
    10-23-2013 01:38 AM
  3. UJ95x's Avatar
    what carrier and update are you running
    say like att mdl or mf3 (just an example.) you can find these in settings>about phone
    T-Mobile running 4.2.2 Build Number M919UVUAMDL
    Using TWRP 2.6.0.0
    ROM file ends it tmo so it is for my phone

    Posted via Android Central App
    10-23-2013 09:58 AM
  4. HPferoxCraft's Avatar
    Twrp 2.6.0.0 is really buggy try flashing 2.5.0.2. it is much more stable and may solve your issue.

    Posted via Android Central App
    10-23-2013 11:05 AM
  5. UJ95x's Avatar
    Twrp 2.6.0.0 is really buggy try flashing 2.5.0.2. it is much more stable and may solve your issue.

    Posted via Android Central App
    I had tried 2.5.0.1 in the first place and had the same issue. Went back to 2.6 since it had worked for when I flashed CyanogenMod

    Posted via Android Central App
    10-23-2013 11:11 AM
  6. HPferoxCraft's Avatar
    Maybe bad downloads did you check md5's. Do the roms recommend a certain recovery to flash with.
    Is cache and dalvik cache the only thing you wiped before flashing? More in depth multiple wiping could help.
    That's all I can think of with the info provided.

    Posted via Android Central App
    UJ95x likes this.
    10-23-2013 01:43 PM
  7. UJ95x's Avatar
    Maybe bad downloads did you check md5's. Do the roms recommend a certain recovery to flash with.
    Is cache and dalvik cache the only thing you wiped before flashing? More in depth multiple wiping could help.
    That's all I can think of with the info provided.

    Posted via Android Central App
    I'll check when I get home in about an hour. I'll try CM again since it flashed just fine when I tried it.

    Posted via Android Central App
    10-23-2013 01:59 PM

Similar Threads

  1. Home Key - Complete Action Using TouchWiz Easy Home - HUH?
    By streetslide in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 119
    Last Post: 12-18-2016, 03:39 AM
  2. HTC One Tmo won't boot after update
    By hackmaster in forum T-Mobile HTC One
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2014, 09:21 PM
  3. Cannot boot a netbook runs Android Jellybean
    By michaelcasimir in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2013, 09:48 PM
  4. Galaxy Precedent - Phone won't lock and restarts a lot
    By vsxxvenom in forum Samsung Galaxy Precedent
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2013, 05:30 PM
  5. Completely Bricked HTC One
    By ejaylopez in forum HTC One M7
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2013, 03:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD