Swype package you installed is configured for another device

zeravla531

Well-known member
Oct 10, 2009
311
20
0
Visit site
I have the Swype Beta and i can only tap the letters, not Swype. I get the message listed in my subject when i enable Swype. I have tried the normal fixes like uninstalling, reinstalling as well as switching to another keyboard then back.

I used to use the leaked Swype and it worked fine, but i cannot get this one to work.

Not sure if there's a fix for this, or i have to just wait on another version. Maybe it's my ROM? (DC 1.0)

Thanks in advance
 

Phil Nickinson

Android Central Editor Emeritus
Apr 21, 2009
4,508
3,181
0
Visit site
I have the Swype Beta and i can only tap the letters, not Swype. I get the message listed in my subject when i enable Swype. I have tried the normal fixes like uninstalling, reinstalling as well as switching to another keyboard then back.

I used to use the leaked Swype and it worked fine, but i cannot get this one to work.

Not sure if there's a fix for this, or i have to just wait on another version. Maybe it's my ROM? (DC 1.0)

Thanks in advance

I'll e-mail them. I had the same problem when I switched Nexus Ones, and they said they could help ...
 

spacehippie2k

Member
Dec 21, 2009
12
0
0
Visit site
I get the same message on my Droid after a reset. All I need to do is switch the input method to any other keyboard that's installed, and switch back to Swype, and I'm good to go. I don't know if it will work on the Hero, though. Hope it does!
 

Jerry Hildenbrand

Space Cowboy
Staff member
Oct 11, 2009
5,569
2,797
113
Visit site
I get this every time I play with the system files on my Hero.
Use a third party tool to uninstall the swype keyboard, but not the beta installer apk.
Reboot the phone, and run the installer again to re-download and re-register the keyboard.
 

zeravla531

Well-known member
Oct 10, 2009
311
20
0
Visit site
I tried the steps above by using an uninstaller from the market and rebooting and reinstalling but am getting the same message and only tapping works


Update: Flashed the new Fresh 2.0d and Swype works for me now.
 
Last edited:

Forum statistics

Threads
943,018
Messages
6,916,908
Members
3,158,779
Latest member
nicos18