1. percman4's Avatar
    I'm a relative newbie to the rooting process and have looked through a ton of posts on here but almost all show some sort of error message. In this situation I have no error message.

    Here's what happened so far:

    TF300T Bootload installed
    USB debugging selected
    device rooted via Kingo Root

    Very carefully installed CWM via all the instructions (used 4-5 websites to verify). Device was recognized via USB as "fastboot", Recovery image did load, and was able to reboot tablet via the computer. 2 things make me think it didn't work:

    1) ROM Manager ap is still asking for up to date version of CWM. But, is this always the case? Would one go to the "Recovery already installed" option and select "Unsupported device". This makes me nervous to to try.
    2) Supposedly one can get into CWM on reboot with the Power plus vol down procedure, then press vol up. Upon doing this the "Booting recovery kernal image" message comes up and sticks forever. No CWM menu ever seems to come up. However, the tablet can still boot after pressing both buttons again.

    So no error message, just no way to tell is CWM went in correctly. Has anyone seen this? If it didn't go in, is there a way to reload it again or will it screw up things

    thanks!
    11-20-2014 02:35 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 04-04-2015, 11:04 PM
  2. Can't transfer data from phone with broken screen
    By Elina Filipova in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 3
    Last Post: 11-20-2014, 11:52 PM
  3. I can't ROOT my Huawei Ascend Y550?!?!
    By Jakirul Islam in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2014, 02:54 PM
  4. How can I open my S4 to get the data if my screen is dead?
    By kagisan94 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2014, 02:32 PM
  5. The new update is preventing my email program to work.. any fixes?
    By Louie Perotti in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2014, 01:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD