1. Sherifoz's Avatar
    Hi guys,

    I'm seeking your help in assisting me getting my tablet works again. It's Nexus 7 2012 with last updated Android version 5.1.1 (LMY47V). The problem started when the tablet suddenly restarted and the loading intro (that appears after Google's logo) didn't change for long time. I entered the recovery mode and tried to wipe cache partition unfortunately which made my problem worse! upon reboot I only get the Google logo repeatedly with no change!

    The recovery logs are as follow:

    E: failed to mount /cache (invalid argument)
    E: Can't mount / cache/recovery/log
    E: Can't open / cache/recovery/log

    I've searched on the forum and found an opinion that I should download the Android Image from the developers.google website and unzip till I find a cache.img file, but it wasn't there after I've extracted the image zip file.

    I've important data that I need to retrieve from the tablet. What should I do? Taking into consideration that I didn't unroot the tablet but I did make the undebugging step before (working with pdaNet).

    Thank you very much in advance!
    10-02-2015 03:16 PM
  2. Sherifoz's Avatar
    Can anyone help??
    10-05-2015 11:18 AM

Similar Threads

  1. How long did your 16/2 Moto G take to arrive?
    By Basis in forum Moto G (2015)
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2016, 01:45 AM
  2. Lenovo a536 speaker problem
    By tinayay in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 10-04-2015, 03:49 AM
  3. Why can't I delete old photos?
    By Bianca Moxey in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2015, 02:37 AM
  4. Why is my ringtone reverting to the default?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2015, 02:31 AM
  5. I rooted my nexus5 and unrooted with SuperSU to update but im having problems
    By Jonathan Capecchi in forum Android 5.0 Lollipop
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2015, 02:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD