02-18-2011 04:17 PM
537 ... 1011121314 ...
tools
  1. t0ast3d's Avatar
    Wow, I guess im just lucky, no problems here
    08-06-2010 05:13 AM
  2. davidswank's Avatar
    images no longer appear on my dilbert.com through my gmail
    08-06-2010 05:26 AM
  3. speedtrip's Avatar
    Everything is working great , but my music is gone cant find it anywhere , its not in the music player I have unmounted and remounted the card but still nothing , I can plug it to my pc and there it is but nothing on the phone ? the only thing in the music player is a ring tone that was deleted but its still showing up damnifi know
    08-06-2010 05:38 AM
  4. kingsoly's Avatar
    Calendar Pad Pro IMHO best calendar program for Android after 2.2 update my calendar is no longer visible in the settings and my events are no longer visible. In the Android 2.2 calendar program all my google calendar events are still visible. The free calendar pad program works with the 2.2 upgrade with my calendar events still visible
    08-06-2010 06:43 AM
  5. PM-Performance's Avatar
    well i never received the the Froyo update for my EVO but i called up sprint to find out away. Apparently the engineers at Sprint pulled the update off the list because there has been reported issues that the Sprint Email, Sprint TV and Voice Data loss (i.e, increase in dropped calls) so until further notice Froyo will not be released until Sprint ready.....i wish there was a way to get the file so i could manually install it =[
    interesting if this is true. . . . .
    My data speeds have been getting slower and slower. Didnt know if it was ROM related or network related.
    I called CS last night and worked with them. As soon as I said on 2.2 10min into the call, click. . . dead air. didnt know if he hung up on me or what, but my data speeds immediately went from like 50kbps to like 1.2MBPS
    08-06-2010 07:37 AM
  6. ihbsbA's Avatar
    Unbelievable!!!! Push stopped working again!!!!!!

    This has to be a gmail issue.

    Sent from my Evo using Tapatalk Pro.
    08-06-2010 07:44 AM
  7. davidswank's Avatar
    GDocs
    spreadsheet are working fine.
    documents download but display nothing, on a 2nd select of the doc only a single blank line appears
    08-06-2010 08:46 AM
  8. bubbatex's Avatar
    interesting if this is true. . . . .
    My data speeds have been getting slower and slower. Didnt know if it was ROM related or network related.
    I called CS last night and worked with them. As soon as I said on 2.2 10min into the call, click. . . dead air. didnt know if he hung up on me or what, but my data speeds immediately went from like 50kbps to like 1.2MBPS
    Mine were too - I did a PRL and Profile update and it's back to normal.
    08-06-2010 10:47 AM
  9. YUNGSONNY's Avatar
    Have not yet seen this issues posted
    "The Process android.process.acore has stopped unexpectedly. Please try again.


    --Updated to Froyo 2.2
    --NO task killer used on phone.
    --Hard reset completed (twice)

    Thoughts?
    I'm having the same problem and it is down right ticking me off....I could of waited. Group is not what I expected! Can someone answer the question with a solution please??
    08-06-2010 11:26 AM
  10. natthecat21's Avatar
    I haven't had really any issues with the new update...that I've found yet...except this: I have Facebook for HTC and when I select "Older Posts" on the news feed, I only get a couple posts or none at all and the date listed on the last one is Dec 31. This seems like such a trivial issue and I've searched through the forum but haven't seen anyone else have this issue. I had no problems before the update. Any help would be greatly appreciated...I'd hate to do a hard reset just for this.
    08-06-2010 12:08 PM
  11. renemay's Avatar
    I just hot a video sent to me from a friend via g-mail and when i went to play it it will work but i dont get no sound. and yes it's all the way up. can someone help me
    08-06-2010 12:16 PM
  12. SpringerRider's Avatar
    I have had my 2nd spontaneous reboot in 12 hours. Minding my own business and the next thing I know, I am watching the Yellow 4G fly apart.
    08-06-2010 12:57 PM
  13. aurialus's Avatar
    Unbelievable!!!! Push stopped working again!!!!!!

    This has to be a gmail issue.

    Sent from my Evo using Tapatalk Pro.
    I can confirm that push gmail has stopped working for me again as well (no changes to my Evo), on my secondary (work) account. Lovely. My main account is still syncing fine, however. It doesn't seem fully logical that there isn't some interaction with Froyo secondary gmail accounts and gmail - otherwise it seems both should stop working.
    08-06-2010 02:10 PM
  14. acstewart82's Avatar
    Ive had websites mistake my Evo for a droid x. Facebook site tells me I can install facebook for android on my droid x.
    08-06-2010 02:55 PM
  15. wmicke's Avatar
    When I plug my Evo into my car charger now, I can't use the media player anymore, because the Evo reports that the SD card is being used to connect to a computer via USB.

    I'm pretty sure there's no computer hiding in my car's accessory socket... and even if there was, I haven't selected the mass storage option from the usual menu that you get when you plug into a computer via USB... It just seems to automtically assume that that's why it's plugged in rather than even giving me a menu option so I can decide for myself.
    08-06-2010 03:01 PM
  16. dtizzle79's Avatar
    I'm sure this has already been covered, but I'm at work and don't have time to pour over the thread. I can't charge my phone in the car and listen to music at the same time because it keeps unmounting the SD card. Is there anything I can do to correct this?
    08-06-2010 03:28 PM
  17. marshall_634's Avatar
    I can't move apps to the SD Card, the button is there, but not enabling me to push it.
    08-06-2010 03:46 PM
  18. Cory Streater's Avatar
    I can't move apps to the SD Card, the button is there, but not enabling me to push it.
    The app has to be designed to allow it. Many aren't.
    08-06-2010 04:04 PM
  19. bigrey81's Avatar
    Hey I just spoke to Sprint and supposedly there is going to be another update to fix the glitches post froyo when they didn't say but they are just waiting on HTC
    08-06-2010 04:20 PM
  20. Cory Streater's Avatar
    Ive had websites mistake my Evo for a droid x. Facebook site tells me I can install facebook for android on my droid x.
    Someone else reported this as well. Can you point your browser here and paste the results in this thread?

    When I plug my Evo into my car charger now, I can't use the media player anymore, because the Evo reports that the SD card is being used to connect to a computer via USB.

    I'm pretty sure there's no computer hiding in my car's accessory socket... and even if there was, I haven't selected the mass storage option from the usual menu that you get when you plug into a computer via USB... It just seems to automtically assume that that's why it's plugged in rather than even giving me a menu option so I can decide for myself.
    I'm sure this has already been covered, but I'm at work and don't have time to pour over the thread. I can't charge my phone in the car and listen to music at the same time because it keeps unmounting the SD card. Is there anything I can do to correct this?
    Are the 2 of you using USB car chargers?

    I'm having the same problem and it is down right ticking me off....I could of waited. Group is not what I expected! Can someone answer the question with a solution please??
    I wonder if it has something to do with the SD card. Someone else reported that this worked for them with "android.process.media" issues. Maybe your phone is trying to interact with the card for some other reason, and is running in to issues.

    Unbelievable!!!! Push stopped working again!!!!!!

    This has to be a gmail issue.

    Sent from my Evo using Tapatalk Pro.
    I can confirm that push gmail has stopped working for me again as well (no changes to my Evo), on my secondary (work) account. Lovely. My main account is still syncing fine, however. It doesn't seem fully logical that there isn't some interaction with Froyo secondary gmail accounts and gmail - otherwise it seems both should stop working.
    Did the 2 of you try all of the solutions in the first post, a combination of, or just one of them?
    08-06-2010 04:24 PM
  21. dtizzle79's Avatar
    Yes, I'm using a USB charger.
    08-06-2010 04:36 PM
  22. wmicke's Avatar
    Yeah I'm using a USB car charger too... but it was working fine BEFORE the update to Froyo... Don't get me wrong... everything else about Froyo I love... but this is frustrating and annoying.
    08-06-2010 04:43 PM
  23. donnyespo1's Avatar
    Seems that after I did a factory reset, hard reset, deleted and re-download some apps, changes all my settings again im finally getting battery levels as it was on 2.1.

    FOR THOSE OF YOU WITH GMAIL SYNC ISSUES READ THIS POST IT WORKED FOR ME!!

    THanks ADRINAQ!
    --------------------------------------------------------------------------------

    Like many here I was having the same "no sync" problem with my non-primary gmail accounts. Here is how I fixed my issue. YMMV.......
    NOTE: There might be a shorter way, but I will state exactly what I did verbatim.

    1) Made sure my accounts were setup for sync.
    (Setting-> Accounts & Sync)

    2) Went to Settings->Applications->Manage Application->ALL->Gmail and Pressed the clear data button.

    3) At this point I was getting Force Closed issues when I clicked on my GMAIL Unread count widget. Just go to the App Tray and load up the gmail app. It will will give you a message asking you to wait for mail to set up. I just cancelled out.

    4) Rebooted

    5) err message on my secondary gmail unread count widget went away.

    6) Sent a test email to my secondary gmail account and 5 seconds later (literally...I timed it)...it popped up on my phone.

    I have since received a handful of emails from various sources and things are looking good.

    Hope this help.
    08-06-2010 05:01 PM
  24. Cory Streater's Avatar
    Yes, I'm using a USB charger.
    Yeah I'm using a USB car charger too... but it was working fine BEFORE the update to Froyo... Don't get me wrong... everything else about Froyo I love... but this is frustrating and annoying.
    I agree it's broken and should be fixed. I'm doing saying this by memory, because I no longer have an EVO, but... as a workaround, I believe when you plug the EVO in to a USB source, you can swipe downward on the notification panel and click on the USB notification. From there I think you have the option to change it to Charge Only, and then making that the default connection type. I would try choosing both. When you plug it into your computer to access the storage card, you can always change it from Charge Only to Disk Drive.

    Let me know if 1) that works and 2) If I got the verbiage right as far as what to click on.
    08-06-2010 05:12 PM
  25. rem_kujawa's Avatar
    Mine seems to be working fine, but what I don't get is how some peoples has no problems and others have all kinds. Its the same software going on the same phone. Is the apps that cause it?
    08-06-2010 05:58 PM
537 ... 1011121314 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD